ODBOJKAŠICE NA BALKONU Beograd se poklonio srpskim šampionkama

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBOJKAŠICE NA BALKONU Beograd se poklonio srpskim šampionkama

Na kultnom mestu, tamo gde se Srbija poklanja šampionima, posle sat i nešto kašnjenja, pojavile su se odbojkašice Srbije. Izabranice Zorana Terzića, koje su u Turskoj na neverovatan način odbranile evropski tron dočekalo je desetak hiljada građana Srbije.
Naša kladionica nudi kvotu 1.95 da će Milutinov u meču protiv Argentine da ubaci više od 7 poena.
Šampionke su zbog kašnjenja leta Istanbul – Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kasnije na doček. Ipak, to nije oneshrabrilo one koji su se okupili ispred čuvenog balkona da odustanu. Beograđani, ali i ljudi iz raznih gradova Srbije, nestrpljivo su čekali junakinje. U iščekivanju da se Maja Ognjenović i drugarice pojave na terasi Skupštine grada Beograda, okupljene je zabavljao Dejan Petrović, odnosno “Big bend”. Pre nego što su se pojavile pred građanima, začula se pesma iz “Otpisanih”. Organizatori su na to da su zlatne devojke, i kada se u finalu činilo da je Turska bliže cilju, bile jače od svega.
Odbojkašice su u Skupštini dočekali ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.
Pre devojaka, na balkon su izlazili članovi stručnog štaba. Publika ih je gromoglasno pozdravljala… Katarina Lazović, Maja Aleksić, Slađana Mirković, Bojana Milenković, Teodora Pušić, Jelena Blagojević, Ana Bjelica, Silvija Popović, Bjanka Buša, Mina Popović, Stefana Veljković, Brankica Mihajlović, Tijana Bošković, redom su izlazile pred okupljene… Zatim je izašao Zoran Terzić, 17 godina selektor ženske odbojkaške reprezentacije, osvajač 18 medalja, a onda, šlag na torti – Maja Ognjenović sa peharom!
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
– Bože pravde – orilo se iz grla mališana, članova hora “Čarolija”, ali i desetine hiljada okupljenih. Usledile su i baklje, pa vatromet…
– Dobro veče svima – obratila se Stefana Veljković, a vrisak se prolomio Beogradom.
S obzirom na to da smo sve češće u poslednje vreme sa vama, svaki doček ima poslebnu emociju. Nadam se da ćemo sledeće godine da budemo svi ovde, da slavimo olimpijsko zlato.
Erupcija oduševljenja je nastala i kada je mikrofon uzela Tijana Bošković.
– Drago mi je što treću godinu zaredom imamo priliku da budemo ovde sa vama. Osetili smo vašu podršku tokom celog prvenstzva. To nam je bio motiv da budemo još jače – rekla je Tijana Bošković, a publika je skandirala “MVP, MVP”…
Na red je došla Maja Ognjenović, kapiten zlatnih devojaka.
– Pričati pred vama je pet puta teže, nego igrati sa Turkinjama, pred 14.000 ljudi. Hvala za najveću podršku koju nam pružate i najveću ljubav koju osećamo, gde god da smo. Vidimo se sledeće godine. Istim povodom, na istom mestu –  bila je jasna Maja Ognjenović.
Organizatori su evropskim šampionkama prvo pustili pesmu kojom su slavile pobede, “Pukni zoro” Miloša Radovanovića, a zatim i “Vrtlog” najveći hit Dejana Petrovića i “Big benda”.


The post ODBOJKAŠICE NA BALKONU Beograd se poklonio srpskim šampionkama appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.