Izvor: Blic, 02.Dec.2019, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA TURSKOM TOKU ZAVARENO 370 KILOMETARA CEVI Radovi gotovi do kraja godine

Na gasovodu poznatom kao "Turski tok", dugačkom kroz Srbiju 403 kilometra, do sada je zavareno 370 kilometara cevi i biće završen po planu, do kraja godine, izjavio je ruski varilac na gasovodu Dimitri Jakušev. On, sa kolegama iz srpsko-ruskog preduzeća "Gastrans", radi na deonici kroz Pomoravlje, a novinarima je rekao da se dnevno završava od 1,5 do četiri kilometra cevi, koje su prečnika 81 centimetar, a svaka teška devet tona.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radovi u Srbiji po planu: "Turski tok biće završen do kraja godine"

Izvor: B92, 02.Dec.2019

Jagodina -- Na gasovodu poznatom kao "Turski tok", dugačkom kroz Srbiju 403 kilometra, do sada je zavareno 370 kilometara cevi...Ovaj projekat biće završen po planu, do kraja godine, izjavio je ruski varilac na gasovodu Dimitrij Jakušev...Jakušev, koji sa kolegama iz srpsko-ruskog preduzeća "Gastrans"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.