Mihajlovićeva sa predsednikom kompanije Tašjapi o realizaciji zajedničkih infrastrukturnih projekata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2020, 15:47

Mihajlovićeva sa predsednikom kompanije "Tašjapi" o realizaciji zajedničkih infrastrukturnih projekata

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, razgovarala je danas sa predsednikom turske kompanije "Tašjapi" Emrulahom Turanlijem o realizaciji projekata u Srbiji na kojima radi ova kompanija.

Glavne teme sastanka, kojem je prisustvovao i ambasador Turske u Beogradu, Tanžu Bilgič, bile su izgradnja stanova za snage bezbednosti u Vranju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Nišu, izgradnja auto-puta Sremska Rača - Kuzmin, rekonstrukcija državnog puta Novi Pazar - Tutin, kao i izrada projektno-tehničke dokumentacije za deonicu Požega-Kotroman.

Mihajlovićeva je rekla da gradilišta velikih infrastrukturnih projekata u Srbiji nisu stala ni tokom vanrednog stanja, a da sada postoje uslovi da se radovi dodatno ubrzaju.

"Kompanija "Tašjapi" radi na nekoliko važnih projekata za Srbiju i za nas je veoma značajno da se poštuju rokovi i da se radovi odvijaju efikasno", rekla je Mihajlovićeva.

Turanli je rekao da je kompanija "Tašjapi" spremna da ispuni sve svoje obaveze i da završi započete projekte.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ministarka s predsednikom turske kompanije razgovarala o projektima u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jun.2020

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović i predsednik turske građevinske kompanije "Tašjapi" Emrulah Turanlij su danas u Beogradu razgovarali o sprovođenju projekata u Srbiji na kojima radi ta kompanija...Izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti u...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.