MEČ LOPTA ZA ZVEZDU: Onazi POBEGAO iz Denizlija, REAGOVALA policija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 19:32

MEČ LOPTA ZA ZVEZDU: Onazi POBEGAO iz Denizlija, REAGOVALA policija!

Meč lopta za Zvezdu.

Ogenji Onazi pregovara sa Crvenom zvezdom, što je i sam potvrdio za "MONDO" pre dve nedelje, a ti pregovori mogli bi uskoro da budu krunisani transferom.

Nigerijcu 26. jula ističe ugovor, a po pisanju turskih medija bivši vezista Lacija već je pokušao da napusti klub nezadovoljan situacijom u njemu. Pre svega finansijskom, a onda i minutažom.

Na dobrom je putu Real Madrid da uzme novu titulu, ali ne sme da se opušta. Večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (22.00) na Bernabeu stiže Alaves, kec je 1,20, a pobeda domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Alaves.

Naime, vezista je u prošlom kolu, protiv vodećeg Bašakšehira, celu utakmicu presedeo na klupi za rezerve, dok je prethodno protiv Gacijantepa ušao četiri minuta pre kraja, a pre toga igrao poluvreme u duelu sa Sivasporom. Od januarskog dolaska iz Trabzonspora upisao je ukupno osam nastupa, četiri puta kao starter, odnosno 276 minuta.

Mnogo više od neigranja, pogođen je time što mu klub od januara nije ispaltio platu.

Turci, čak, pišu da se 27 godišnji fudbaler posle utakmice u Istanbulu prošlog utorka žalio rukovodstvu i napustio ekipu, pa su klupski čelnici morali da intervenišu u policiji i uspeli da ga pronađu tek pošto mu je praćen signal mobilnog telefona.

Čini se da je sada jako blizu dolaska u Crvenu zvezdu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.