Ljajić nastavio gde je stao u dresu Orlova, Bešiktaš odigrao poker u prestonici! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić nastavio gde je stao u dresu "Orlova", Bešiktaš odigrao "poker" u prestonici! (video)

Fudbaleri Bešiktaša ubedljivo su slavili u 13. kolu turske Super lige.

Bešiktaš je kao gost savladao Ankaragudžu sa 1:4 (0:3), a velike zasluge za ubedljiv trijumf idu na račun srpskog reprezentativca Adema Ljajića.

Igrao se 23. minut utakmice, kada je Ljajić dobio loptu na ivici kaznenog prostora rivala, namestio se na udarac i poslao neodbranjiv projektil u mrežu domaće ekipe za 1:0 u korist ekipe iz Istanbula.

U 27. minutu Pektemek >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postiže drugi gol za "Orlove", da bi u finišu prvog dela igre fantastični Ljajić poslao savršen pas ka Jalčinu, koji lukavo lobuje golmana ekipe iz Ankare za ubedljivih 3:0.

U nastavku je El Kabir smanjio na 1:3, da bi konačan rezultat postavio Ozjakup u 88. minutu.

Ljajić je tako upisao svoj prvi gol u dresu Bešiktaša, kao i prvu asistenciju u ligi, srpski fudbaler je potvrdio da je u sjajnoj formi, kako je u dresu reprezentacije postigao dva pogotka u pobedama protiv Crne Gore i Litvanije.

Bešiktaš peti na tabeli sa 21 bodom, šest manje od vodećeg Bašakšehira, uz utakmicu više od gradskog rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kakav gol Adema Ljajića za Bešiktaš (VIDEO)

Izvor: SandzakPress.net, 24.Nov.2018

Reprezentativac Srbije Adem Ljajić dao je vodeći gol za Bešiktaš. Tim iz Istanbula je gostovao Ankaragučuu u utakmici 13. kole turskog Superliga, a Ljajić je bio strelac u 23. minutu. Na 2:0, samo četiri minuta kasnije povisio je Pektemek.  YA HEP YA HİÇ ADEM LAJAJIC Adem Ljajic ! dk'23Ankaragücü...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.