Legendarni Hrvat oduševljen Vojvodinom: Ima evropskog potencijala!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni Hrvat oduševljen Vojvodinom: "Ima evropskog potencijala!"

Puleni Nenada Lalatovića mogu mnogo, tvrdi on.

Ostavila je Vojvodina sasvim dobar utisak protiv Šahtjora iz Donjecka na prijateljskom susretu u Turskoj.

Na kraju, bilo je 1:1, a velike komplimente ekipi Nenada Lalatovića uputio je legendarni hrvatski fudbaler Darijo Srna, član stručnog štaba Šahtjora.

"Ekipa Vojvodine je pokazala da poseduje evropski kapacitet u svakom pogledu, i trkački i taktički. Mi smo na početku priprema i očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ćemo kroz rad u Turskoj izgraditi igru koju želimo da imamo u nastavku sezone. Dobro će nam doći ovaj test protiv odlične Vojvodine, kojoj, kao i svom prijatelju Nenadu Lalatoviću, želim da ispune ciljeve", kazao je Srna, prenosi Sportski žurnal.

Voša nastavlja sa pripremama za novu sezonu, a za dva dana je očekuje i nova provera.

Naredni protivnik srpskoj ekipi biće Rapid iz Beča.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.