Kako se Sremska Rača priprema za dolazak Erdogana i turskih privrednika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se Sremska Rača priprema za dolazak Erdogana i turskih privrednika

Saradnja Srbije i Turske proteklih godina, kao i dobri odnosi predsednika dveju zemalja, otvorili su prostor za jačanje privredne i bilateralne saradnje, ali, takođe, i za značajno infrastrukturno povezivanje celog regiona. Pred dolazak predsednika dve države Srbije i Turske, Aleksandra Vučića i Redžepa Tajipa Erdogana, povodom ozvaničenja početka radova na izgradnji auto-puta Beograd–Sarajevo, proverili smo kako teku pripreme u Sremskoj Rači, gde će se graditi i most preko reke Save.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Erdogan stiže u Srbiju: Sa sobom dovodi turske privrednike

Izvor: B92, 03.Okt.2019

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan u Srbiju dolazi naredne nedelje i dovodi delegaciju turskih privrednika iz prehrambene, tekstilne, drvne i autoindustrije..Predstavnici srpskog kapitala iz istih oblasti imaće priliku da s kolegama iz Turske razgovaraju o potencijalnom partnerstvu na poslovnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.