Igokea se ne šali, ozvaničeno veliko pojačanje! Da li sledi još veće?

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 20:27

Igokea se ne šali, ozvaničeno veliko pojačanje! Da li sledi još veće?

Ne samo da ovih dana ima ''bombastičnih'' nagoveštaja, nego se dešavaju i konkretne stvari u Laktašima.

Ekipa Igokee u narednoj sezoni biće jača za dosadašnjeg beka Mornara Antabiju Volera!

Tridesetjednogodišnji Amerikanac postigao je dogovor sa čelnicima Igokee, a klub iz Laktaša je danas na klupskom sajtu i ozvaničio ovaj transfer.





''Bivši student Nortvest Florida Stejta, te košarkaš koji je igrao za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekoliko timova iz Turske, Italije, a dolazi iz Mornara, tima u kojem je pružao najbolje partije.

Volerova evropska karijera traje od 2010 godine otkada nije biran na NBA draftu te godine. Voler se Igokei obavezao na ugovor 1+1, a u prošle sezone je za Mornar igrao prosečno 18,1 minuta postizao 9,2 poena uz 46%  šut za 3 poena'',
navodi se na sajtu Igokee.

Podsetimo, za to vreme se najavljuje još atraktivnije pojačanje iz Amerike, a o kome se radi, čitajte OVDE.

-
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.