Bane Ivanović u dilemi - penzija ili crveno-beli dres?

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 11:00

Bane Ivanović u dilemi - penzija ili crveno-beli dres?

Ili nešto treće...

Branislav Ivanović bi uskoro mogao da postane slobodan igrač.

Njegov ugovor sa Zenitom ističe 30. juna, ali će odlukom FIFA ostati u Sankt Peterburgu sve do kraja sezone u Rusiji, što se očekuje krajem jula.

Rusi uveliko traže pojačanje u defanzivi, a kao prvi kandidat se navodi David Luiz kojem je već stigla ponuda, prenose ruski mediji.

Ivanović ima 36 godina, ostaje pitanje hoće li potražiti novi angažman nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zenita koji se uveliko bori za osvajanje duple krune.

U Premijer ligi tim se nalazi na prvom mestu sa devet bodova više od drugoplasirane Lokomotive, dok ga u polufinalu kupa čeka susret sa Spartakom.

Prethodnih meseci se kao Ivanovićeva naredna destinacija spominjala i Crvena zvezda, videćemo hoće li tim sa Marakane reagovati...
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

UGOVOR MU JE GOTOV: Bane Ivanović ODLAŽE penziju i STIŽE u Zvezdu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020

Rusi uveliko traže pojačanje u defanzivi...Branislav Ivanović bi uskoro mogao da postane slobodan igrač...Njegov ugovor sa Zenitom ističe 30. juna, ali će odlukom FIFA ostati u Sankt Peterburgu sve do kraja sezone u Rusiji, što se očekuje krajem jula...Rusi uveliko traže pojačanje u defanzivi,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.