Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA I TOGA Sudija “težak” 12 miliona evra

Zarada sudija, posebno onih najvišeg ranga su prilično visoke. Međutim, ima arbitara koji tu dužnost obavljaju iz čistog zadovoljstva, a ne zbog novca. takav je Holanđanin Bjern Kujpers koga, ne bez razloga” zovu “najbogatijim sudijom na svetu”.
Evo i zbog čega. Kujpers je osnivač i suvlasnik lanca supermarketa sa oko 500 objekata u Holandiji. Osim toga, holandski arbitar poseduje i nekoliko elitnih frizerskih salona. Njegovo bogatstvo procenjeno je na oko 12 miliona evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Bjern Kujpers je FIFA sudija od 2006, a od 2009. ima status elitnog sudije UEFA. Dva puta je sudio finale Lige Evrope, a bio je i glavni arbitar finala Lige šampiona između Reala i Atletika 2014. u Lisabonu.


The post IMA I TOGA Sudija “težak” 12 miliona evra appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.