ŠOK ZA ŠPANIJU Norveška uzela bod u 94. minutu! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK ZA ŠPANIJU Norveška uzela bod u 94. minutu! (VIDEO)

“Furija” je u šoku. Imala je vođstvo u Oslu, šanse da mnogo ranije pre triler finiša obezbedi pobedu. Međutim, nisu računali na skandinavsku upornost: Norveška – Španija 1:1 (0:0)
Na meču Mađarska – Azerbejdžan, naša kladionica nudi kvotu 4.05 za igru X-1.
Za goste je ovo bila istorijska, 700. utakmica. I, nikada se u dosadašnjih 699 nije desilo da u početnoj postavi na teren istrči 11 fudbalera iz isto toliko klubova. Za sve postoji prvi put…
U >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << takvom sastavu, bez klupskih saigrača na koje su navikli, Špancima je bilo potrebno vremena da se naviknu. Naišli su na čvrstog protivnika, ali su veoma strpljivo tražili put do mreže. Pronašli su ga, tek što je počelo da se igra u nastavku. Saul je odlično šutirao sa 18 metara, izgledalo je da je ta lopta na rukama golmana Jarstajna, ali je završila u desnom uglu.

Mogli su Španci znatno pre finiša da osiguraju bodove. Pokušavali su Fabijan Ruiz i Santi Kazorla, ali se Jarstajn iskupio za primljen pogodak.
I, kada se činilo da će Španija rutinski da proivede meč kraju, domaćinu se ukazao – Kepa Arizabalaga. Golman Čelsija se bez ikakve potrebe zaleteo, promašio loptu, ali ne i protivničkog fudbalera. Za sudiju Majkla Olivera je bez sumnje to bio penal koji je Džošua King pretvorio u gol i sačuvao Norvežanima bar minimalnu šansu da odu na EURO.

GRUPA F
Farska Ostrva – Rumunija 0:3 (0:0)
(Puškaš 74, Mitrita 83, Kešeru 90+4)
Malta – Švedska 0:4 (0:1)
(Danijelson 11, Larson 58. penal, 71. penal, Ađijus 66. autogol)
Norveška – Španija 1:1 (0:0)
(King 90+4 penal – Saul 47)



The post ŠOK ZA ŠPANIJU Norveška uzela bod u 94. minutu! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lopovi “počistili” kuću španskog fudbalera

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019

Kuće fudbalera su širom Evrope sve češće na meti pljačkaša. Poslednja u nizu žrtava krađe je prva zvezda Selte iz Viga Jago Aspas. Lopovi su iz njegove kuće u petak uveče odneli dragocenosti u vrednosti od oko 100.000 evra.. Na meču Mirandes – Fuenlabrada, naša kladionica nudi kvotu 6.30...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.