Srbin prevodilac iz Velsa hit dana u regionu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin prevodilac iz Velsa hit dana u regionu (VIDEO)

Nećeš se ti od pevanja hleba najesti, glasi čuvena replika iz kultnog filma “Ko to tamo peva”. U ovom slučaju, od – prevođenja. Zvanični prevodilac, koga je na preporuku jedne agencije uoči meča sa Hrvatskom angažovao velški savez, bio je centralna ličnost konferencija za medije, ali neslavna. Zbog sopstvenog neznanja, možda i zbunjenosti, Srbin Dragan Kuzmanović postao je meta podsmeha širom regiona.
Naša kladionica nudi kvotu 3.05 za pobedu Velsa nad Hrvatskom. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Kuzmanović se najpre “proslavio” kada je pred novinare seo Geret Bejl. Velšanin je bio veoma pričljiv i na svako pitanje odgovarao opširno. Međutim, Kuzmanović je prevod svodio na najviše dve rečenice! Jednog novinara je interesovalo kakav uticaj na meč sa Hrvatima ima remi Velšana sa Slovacima i koliko na pripremu utiče to što duel u Kardifu nije odlučujući.
– Ne menja to naš pristup, jer Vels u svaku utakmicu ulazi sa željom da je dobije. Tako mi razmišljamo kao igrači. Znamo da nije sve gotovo ako ne pobedimo, ali nas zanima samo pobeda. Verujemo da možemo da prođemo ovu grupu i da se kvalifikujemo. To je naš cilj – odgovorio je Bejl.
Kuzmanovićev prevod izgledao je ovako:
– Pitanje je, je li, je li veliki pritisak posle utakmice protiv Slovačke i kaže da….da… da ima to uticaja jer Vels mora pobediti.

ČPrevodlac je nastavio da “briljira” i kada je pred novinare izašao Rajan Gigs.
Daćemo sve od sebe da pobedimo – bio je prevod na gotovo sve što je slavni Velšanin rekao.

Kasnije, kada su na red došli Hrvati, Kuzmanović je ponovo bio u sali. Međutim, pre nego što je bilo šta preveo, za reč se javio Tomislav Pacak, portparol HNS. Povod su bile reči Ivana Perišića.
– Ako nemate ništa protiv, ja ću prevesti ostatak pres konferencije, jer izostavljate vrlo bitne stvari koje je Ivan rekao – kazao je Pacak.


The post Srbin prevodilac iz Velsa hit dana u regionu (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.