Erdogan se pojavio posle bolesti

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 13:05

Erdogan se pojavio posle bolesti

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, pojavio se danas u Istanbulu, prvi put u javnosti posle četvorodnevne pauze zbog bolesti, pokazuju televizijski snimci.

Šezdesetdevetogodišnji šef države, koji je prema svom okruženju imao stomačni virus, poslednja četiri se dana javljao samo preko video veze što je izazvalo pitanja o njegovom zdravstvenom stanju dve nedelje uoči predsedničkih izbora, zakazanih za 14. maj.

Erdogan obilazi aeronautički salon Teknofest >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na starom aerodromu Ataturk u Istanbulu. Taj salon Turska predstavlja kao "najveći na svetu" na kome će njena vojna industrija izložiti svoje dronove i avione.

Turski predsednik će zatim učestvovati na izbornom skupu u Izmiru.

Erdogana ;očekuju sutra u Ankari, tačno dve nedelje pred prvi krug izbora, gde će nastaviti izbornu kampanju posle četvorodnevne pauze ove nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRVI PUT U JAVNOSTI OD KAD MU JE POZLILO! Sve oči uprte u Erdogana - pred njim je najteži ispit do sada (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023

Parlamentarni i predsednički izbori 14. maja smatraju se najtežim ispitom za Erdoganovu 20-godišnju vladavinu...Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, koji se od utorka uveče osećao loše, danas se ponovo pojavio u javnosti u Istanbulu, objavile su televizijske stanice...Kasno u utorak Erdogan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.