Eksplozija u Turskoj; ima povređenih VIDEO

Izvor: B92, 04.Dec.2022, 14:17

Eksplozija u Turskoj; ima povređenih VIDEO

Najmanje šest osoba povređeno je u eksploziji u zgradi u turskom gradu Šanliurfi.

Prema prvim podacima iz kancelarije lokalnog guvernera, niko nije teže povređen, a svih šest osoba prebačeno je u lokalnu bolnicu, preneo je turski "RHA Ajans".

Eksplozija se dogodila u stanu u prizemlju šestospratnice, a razlog nesreće se ne zna. Policija, vatrogasci i medicinski timovi poslati na mesto događaja. Došlo je do oštećenja u pojedinim stanovima, koji su postali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neupotrebljivi. Šanliurfa se nalazi na jugoistoku Turske, u blizini granice sa Sirijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STRAŠNA EKSPLOZIJA NA JUGOISTOKU TURSKE! Policija i vatrogasci na terenu, IMA povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022

Strašna eksplozija dogodila se u gradu Šanlirufa, na jugoistoku Turske...Policija, vatrogasci i medicinski timovi poslati su na mesto događaja...Najmanje šest osoba povređeno je u eksploziji u zgradi u turskom gradu Šanliurfi u Turskoj...Prema prvim podacima iz kancelarije lokalnog guvernera, niko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.