VATRA PROGUTALA ČETIRI ŽIVOTA! Planula porodična kuća - vatrogasci u borbi sa rasplamsalom buktinjom

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 09:42

VATRA PROGUTALA ČETIRI ŽIVOTA! Planula porodična kuća - vatrogasci u borbi sa rasplamsalom buktinjom

Na mesto nesreće izašle su vatrogasne jedinice, a u pomoć su uključeni i psiholozi

Četiri osobe izgubile su život u ruskom gradu Orenburg, kada je izbio požar u privatnoj kući, navodi se na sajtu Glavne uprave Ministarstva za vanredne situacije Rusije za Orenburšku oblast.

- U noći 4. decembra primljena je poruka o požaru u privatnoj stambenoj zgradi u Orenburgu. Utvrđeno je da je vatra zahvatila ceo objekat, a na mestu nesreće pronađene su četiri osobe - navodi se u izveštaju, prenosi RIA Novosti.

.

Na otklanjanju posledica požara iz Ministarstva za vanredne situacije angažovano je 27 ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Požar u Rusiji: Pronađene četiri žrtve

Izvor: B92, 04.Dec.2022

Četiri osobe izgubile su život u ruskom gradu Orenburg kada je izbio požar u privatnoj kući, navodi Glavna uprava Ministarstva za vanredne situacije Rusije..."U noći 4. decembra primljena je poruka o požaru u privatnoj stambenoj zgradi u Orenburgu. Utvrđeno je da je vatra zahvatila ceo objekat,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.