Drugi poraz niškog Radničkog na pripremama u Turskoj

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jan.2021, 19:01

Drugi poraz niškog Radničkog na pripremama u Turskoj

U drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Antaliji fudbaleri Radničkog iz Niša izgubili su od Alanije iz Vladikavkaza, petoplasiranog tima druge ruske lige, rezultatom 5:3. Nova kontrolna utakmica Nišlija u Turskoj je 23. januara protiv Inholeca iz Ukrajine.

Nakon poraza od poljske Jagelonije (3:0), niški fudbaleri imali su novu proveru na pripremama u Turskoj. Alanija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je sa 1:0 povela u 11. minutu golom Mašukova, a izjednačenje je u 19. minutu doneo Đuričković.

Golom Džakova u 25. minutu ruska ekipa je povela sa 2:1, što je bio rezultat prvog poluvremena.

Sledeća proba 23. januara; foto: FK Radnički

Mnogo bolju partiju niški fudbaleri pružili su početkom drugog dela igre - golom sa "bele tačke" Petra Đuričkovića u 51. minutu Radnički je izjednačio, a poveo sa 3:2 u 65. minutu pogotkom novajlije Mladena Kovačevića.

Poslednjih 20 minuta trener Radničkog Vladimir Gaćinović dao je šansu mladim fudbalerima i rezervistima, pa je Alanija postigla tri pogotka i pobedila. Strelci za ruski tim bili su Kabalov u 74, Šuanov u 83. i Šavlokov u 87. minutu.

Za tim iz Niša meč su počeli B. Ristić, Stanković, Marković, Bjeličić, P. Ristić, Šljivić, Petrović, A. Kovačević, Gavrić, Đuričković i Đuričin. Igrali su još i Kojić, M. Kovačević, Modu, Spasić, Mitrović, Đurić, Dušanić, Stojković, Trifunović, Jovanović i Živković.

Naredni rival Radničkog u Turskoj je član najjače ukrajinske lige Inholec, a taj meč bi trebalo da bude 23. januara. Tri dana kasnije Nišlije bi trebalo da igraju sa ruskm drugoligašem Akronom iz Toljatija, a 28. januara rival im je poljski drugoligaš LKC iz Lođa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.