Đorđević i ambsador Turske u poseti Materinskom domu u Zvečanskoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2017, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević i ambsador Turske u poseti Materinskom domu u Zvečanskoj

Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici dobiće novi Materinski dom za trudnice i majke sa decom, a izgradnju će finansirati Turska agencija za razvoj i koordinaciju (TIKA), saopštilo je danas resorno ministarstvo.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, ambasador Turske u Srbiji Tangu Bilgič i predstavnici TIKA posetili su Centar za zaštitu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dece u Zvečanskoj ulici, i upoznali se sa detaljima realizacije projekta izgradnje novog Materinskog doma.

Realizacija ovog projekta rezultat je potpisanog protokola o saradnji Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i agencije TIKA Vlade Turske.

Đorđević je rekao da projekat obnove Materinskog doma predstavlja još jedan korak ka unapređenju saradnje Srbije i Turske, a dodao je da današnja poseta označava početak realizacije potpisanog protokola.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.