Izvor: Piplmetar.rs, 21.Sep.2022, 09:24

DOČEK Miljane Kulić U NIŠU raznežio sve: Cveće na sve strane…


M.A.Š. |

petak 16. septembar 2022. 22: 30h


Rijaliti zvezda Miljana Kulić izašla je iz bolnice, u kojoj je boravila 45 dana zbog komplikacija nakon operacije smanjenja želuca u Turskoj, i odmah otišla za rodni Niš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Miljana Kulić (Foto: Ringier/Milica Štulović) • Milica Stulović / Ringier


Svojim fanovima je pokazala kako uživa sa sinom Željkom, dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom i majkom Marijom.
Nju su u Nišu sačekale sestre Ana i Tijana i kupile joj poklon, a Miljana se odmah pohvalila. Naime, Kulićka je od sestara dobila cveće i nije krila oduševljenje.
Miljana Kulić (Foto: Instagram/miljana_kulic_official)
Marija Kulić se oglasila i otkrila i kako se Miljana oseća nakon izlaska iz bolnice.
– Danas smo stigli u Niš. Miljana je uzbuđena i radosna. Prosto se raduje i ptičici u prirodi. Nije ni čudno, jeste nama, ali 45 dana je bila u bolnici, a nije izašla ni ispred – ispričala je srećna Marija, a kako je, sa druge strane, protekao njen prvi susret sa sinom Željkom nakon 45 dana u bolnici, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.
Miljana Kulić (Foto: Instagram/miljana_kulic_official)
Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija Kulić MUKU MUČI sa Miljanom: „NE PRESTAJE DA JE OPOMINJE!“

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Sep.2022

. M.A.Š. |. . četvrtak 15. septembar 2022. 22: 59h . .. Nekadašnja zadrugarka Miljana Kulić izašla je iz Kliničkog centra posle 45 dana, nakon što je imala...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.