Izvor: Piplmetar.rs, 21.Sep.2022, 09:24

Jovana Jeremić ČESTITALA ROĐENDAN Baki Prasetu: „Kad te drugi OPAMEĆUJU BOLAN je proces!“


N.M. |

petak 16. septembar 2022. 22: 00h


U vrtlogu sukoba između prvog čoveka „Red“ televizije Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg pod pseudonimom Baka Prase, našla se i voditeljka Jovana Jeremić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Jovana Jeremić i Baka Prase (Foto: Ringier/Oliver Bunić/Aleksandar Dimitrijević) • Oliver Bunić, Aleksandar Dimitrijević / Ringier


I pored teških reči i optužbi koje su gentle sa obe strane, Jovana je rešila da javno čestita Bogdanu rođendan.
– Čujem da me Bogdan zvao da se vratim i da mu nedostajem. Znala sam ja to. Prase, eto me sutra i prekosutra na televiziji „Red“. Voliš ti mene na jedan ludački način, ali moramo da naučimo šta sme, a šta ne. Moraš da naučiš da poštuješ i da se argumentima, a ne lažima nadmećeš – počela je izlaganje na Instagramu Jeremićeva.
Jovana Jeremić (Foto: Instagram/jeremicjovana)
– Tvrd je orah voćka čudnovata. Ne slomi ga, al’ zube polomi. Ja sam samo realna i racionalna. To znaš i ti. Zato i voliš da se prepucavaš sa mnom. Zato moramo da naučimo gde je granica sa realnošću, a gde počinju tvoje maštarije i halucinacije. P.S. Prase, srećan ti rođendan – dodala je voditeljka.
– Da se dozoveš pameti sam, a ne da te drugi opamećuju jer je to često bolan proces transformacije. Pametan čovek uči na tuđim greškama. Budala na svojim – zaključila je Jovana, a šta je ona, sa druge strane, ispričala o Prajdu, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.
Jovana Jeremić (Foto: Instagram/jeremicjovana)
Opširnije

Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

DOČEK Miljane Kulić U NIŠU raznežio sve: Cveće na sve strane…

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Sep.2022

. M.A.Š. |. . petak 16. septembar 2022. 22: 30h . .. Rijaliti zvezda Miljana Kulić izašla je iz bolnice, u kojoj je boravila 45 dana zbog komplikacija nakon...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.