Ambasador Srbije u Turskoj poželeo odbojkašicama da odbrane zlato

Izvor: RTS, 31.Avg.2019, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador Srbije u Turskoj poželeo odbojkašicama da odbrane zlato

Članovi stručnog štaba ženske odbojkaške reprezentacije Srbije posetili su našu ambasadu u Ankari. Njegova ekselencija Zoran Marković ambasador Srbije u Turskoj priredio je prijem i poželeo odbojkašicama da odbrane zlatnu medalju na šampionatu Evrope.
Selektor Zoran Terzić iskoristio je priliku da ambasadoru uruči majicu našeg nacionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tima i zastavicu sa potpisima odbojkašica.

"Boravak naše ženske odbojkaške reprezentacije u Turskoj je za nas kao ambasadu velika čast i privilegija da smo u mogućnosti da pratimo njihove mečeve. Naravno, svojim prisustvom na utakmicama daćemo svoju punu podršku, iako smo ovde u samoj Ankari malobrojna zajednica" - istakao je ambasador Srbije Zoran Marković
Zoran Terzić je obećao da će naš tim u svakoj utakmici pružati maksimum:
"Vidi se da je službenicima ambasade Srbije zaista stalo do toga da napravimo najbolji mogući rezultat i da su svim srcem uz nas, jer nas gledaju na svakoj utakmici."
Tokom dana održana je i konferencija za novinare kapitena i selektora reprezentacija koje će odmeriti snage u osmini finala.
Srbija protiv Rumunije igra u nedelju od 16 sati. Pobednik te utakmice u četrtfinalu će se sastati sa boljim iz meča Azerbejdžan - Bugarska. 
Parovi osmine finala:
Ankara: Srbija - Rumunija, Turska - Hrvatska.
Budimpešta: Holandija - Grčka, Azerbejdžan - Bugarska.
Lođ: Poljska - Španija, Nemačka - Slovenija.
Bratislava: Italija - Slovačka, Rusija - Belgija.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.