Ambasador Srbije u Turskoj poželeo odbojkašicama da odbrane zlato

Članovi stručnog štaba ženske odbojkaške reprezentacije Srbije posetili su našu ambasadu u Ankari. Njegova ekselencija Zoran Marković ambasador Srbije u Turskoj priredio je prijem i poželeo odbojkašicama da odbrane zlatnu medalju na šampionatu Evrope.

Selektor Zoran Terzić iskoristio je priliku da ambasadoru uruči majicu našeg nacionalnog tima i zastavicu sa potpisima odbojkašica.

"Boravak naše ženske odbojkaške reprezentacije u Turskoj je za nas kao ambasadu velika čast i privilegija da smo u mogućnosti da pratimo njihove mečeve. Naravno, svojim prisustvom na utakmicama daćemo svoju punu podršku, iako smo ovde u samoj Ankari malobrojna zajednica" - istakao je ambasador Srbije Zoran Marković

Zoran Terzić je obećao da će naš tim u svakoj utakmici pružati maksimum:

"Vidi se da je službenicima ambasade Srbije zaista stalo do toga da napravimo najbolji mogući rezultat i da su svim srcem uz nas, jer nas gledaju na svakoj utakmici."

Tokom dana održana je i konferencija za novinare kapitena i selektora reprezentacija koje će odmeriti snage u osmini finala.

Srbija protiv Rumunije igra u nedelju od 16 sati. Pobednik te utakmice u četrtfinalu će se sastati sa boljim iz meča Azerbejdžan - Bugarska. 

Parovi osmine finala:

Ankara: Srbija - Rumunija, Turska - Hrvatska.

Budimpešta: Holandija - Grčka, Azerbejdžan - Bugarska.

Lođ: Poljska - Španija, Nemačka - Slovenija.

Bratislava: Italija - Slovačka, Rusija - Belgija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара