Izvor: Blic, 03.Jun.2021, 19:13

(VIDEO) CECIN DEČKO STIGAO NA ROĐENDAN MALOG ŽELJKA Došao u luksuznom automobilu, a OVA PEVAČICA će zabavljati goste

Bogdan Srejović došao je na proslavu prvog rođendana malog Željka Ražnatovića, unuka folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ANASTASIJA U KRATKOJ CRVENOJ HALJINI Duboki dekolte za rođendan malog Željka! "Život bih dala za njega, ali i dalje nisam spremna da budem majka"

Izvor: Blic, 03.Jun.2021

Pevačica Anastasija Ražnatović došla je na prvi rođendan malog Željka Ražnatovića, a pojavila se u dekoltiranoj, crvenoj toaleti, koja joj je odlično pristajala.

Nastavak na Blic...

(VIDEO) CECA IZAŠLA PRED GOSTE SA UNUKOM U NARUČJU Folk diva blista, prizor svima otopio srca

Izvor: Blic, 03.Jun.2021

Večeras se održava velika proslava povodom prvog rođendana malog Željka Ražnatovića, a folk diva Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se sa unukom pred okupljenima na žurki, što je oduševilo sve.

Nastavak na Blic...

IZREZ KOD GRUDI I VIŠAK KILOGRAMA Nataša Rodić se utegla za rođendan malog Željka, sve oči uprte u nju

Izvor: Blic, 04.Jun.2021, 07:03

Sinoć je održano veliko veselje povodom prvog rođendana unuka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, a članovi familije došli su na proslavu koja je potrajala do kasno u noć.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.