Izvor: Blic, 29.Sep.2022, 23:49

Putin potpisao ukaz kojim Hersonsku i Zaporošku oblast u Ukrajini priznaje kao "NEZAVISNE TERITORIJE"

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je ukaz kojim se Hersonska i Zaporoška oblast priznaju kao "nezavisne teritorije", prenose RIA Novosti.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin potpisao dokumente o pristupanju 4 nove teritorije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2022, 06:17

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je danas u Kremlju dokumente o pristupanju ccetiri nove teritorije u sastav Ruske Federacije.On  je sa liderima samoproglassenih Donjecke i Luganske Narodne Republike Denisom Pušilinom i Leonidom Pasečnikom, kao i sa načelnicima Zaporoške i Hersonske oblasti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

PUTIN DANAS PRIPAJA UKRAJINSKE REGIONE RUSIJI Jednim potezom dobio nešto o čemu je godinama sanjao: "Više neće odgovarati nikome, moći će da radi šta hoće"

Izvor: Blic, 30.Sep.2022

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je sinoć ukaz kojim se Hersonska i Zaporoška oblast u Ukrajini priznaju kao nezavisne teritorije. Juče tokom dana, Kremlj je saopštio da će se u petak Putin sastati sa liderima okupiranih oblasti i tom prilikom potpisati sporazum o njihovom pripajanju Ruskoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.