Izvor: Blic, 10.Dec.2022, 17:36

ODLOŽENI IZBORI NA SEVERU KOSOVA Osmani: Izlazak na birališta u aprilu, tačan datum danas ili sutra

Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani je posle sastanka sa političkim partijama rekla da su se dogovorili da vanredni izbori na severu budu odloženi za april. Razlog je, navodi, bezbednosni, prenela je "Koha".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednica Kosova donela odluku o odlaganju izbora na Severu Kosova

Izvor: Danas, 10.Dec.2022

Predsednica Kosova Vjosa Osmani potvrdila je da su izbori na severu Kosova odloženi za april i dodala da će tačan datum biti saopšten kasnije danas ili sutra, prenosi Nacionale.

Nastavak na Danas...

OGLASILA SE LAŽNA PREDSEDNICA KOSOVA VJOSA OSMANI: Odlažu se izbori na severu Kosova

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022

Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani je posle sastanka sa političkim partijama rekla da su se dogovorili da vanredni izbori na severu budu odloženi za april...Posle sastanka sa predstavnicima stranaka na KiM, Osmani je rekla da je dobio zajednički izveštaj policije i Kosovske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.