Izvor: Blic, 10.Jun.2022, 17:54

"IZVINITE, NEMOJTE DA SE LJUTITE, ALI PRVI PUT ČUJEMO" Vučić odgovara Šolcu: Koliko vi volite teritorijalni integritet Ukrajine, mi volimo teritorijalni integritet Srbije (FOTO, VIDEO)

Nemojte da se ljutite što je naš odnos prema Kosovu drugačiji od vašeg, jer onoliko koliko vi volite teritorijalni integritet Ukrajine, nemojte da se ljutite, Srbi vole teritorijalni integritet Srbije. Izvinite. Možete da mislite o meni šta hoćete, ali to je tako, kazao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo su 4 OŠTRE PORUKE koje su danas u napetom susretu razmenili Vučić i Šolc: "Koliko vi volite integritet Ukrajine, toliko mi volimo TERITORIJALNI INTEGRITET SRBIJE" (VIDEO)

Izvor: Blic, 10.Jun.2022

Završena je kratka poseta nemačkog kancelara Olafa Šolca Srbiji. Obeležio je sastanak dva zvaničnika iza zatvorenih vrata. Vučić i Šolc proveli su nešto više od dva sata zajedno, a na konferenciji za medije održanoj nakon razgovora mogle su se čuti oštre poruke sa obe strane o gorućim temama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.