Izvor: Blic, 27.Nov.2020, 10:53

CRNI PETAK: Najbolje cene u godini bez čekanja i gužve - uz uštede i do 70%

Već 7 godina Top Shop je poznat po neverovatno niskim cenama za Crni petak. Obzirom da nam situacija sa pandemijom nameće i nova životna pravila i izbegavanje gužvi - najveća godišnja akcija je krenula ranije i traje još do ponedeljka. Ne propustite, jer na svim Top Shop online i fizičkim prodajnim mestima, očekuju vas hit proizvodi, neverovatni popusti i odlične cene!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POPUSTI I DO 70 ODSTO Danas je "crni petak", gužve treba izbegavati, a ako kupujete iz fotelje računajte na dodatni "bonus"

Izvor: Blic, 27.Nov.2020

Danas je dan kada su sniženja glavna misao većine kupaca, ali i trgovaca koji se trude da upravo na ovaj dan ostvare veliku prodaju. Sada već tradicionalno, poslednji dani u novembru, rezervisani su za kupovinu po nižim cenama, ovoga puta kako je najavljeno, i do 70 odsto, ali drugačije nego što...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.