Vilijam Hejg danas u poseti Srbiji

Izvor: Kurir, 25.Okt.2012, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijam Hejg danas u poseti Srbiji

Ministar spoljnih poslova Velike Britanije primiće predsednik Tomislav Nikolić

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Vilijam Hejg posetiće danas Srbiju gde će u Beogradu razgovarati sa najvišim srpskim zvaničnicima.

Kako je najavljeno iz pres službe predsednika Srbije, Hejga će primiti predsednik Tomislav Nikolić.

Hejg će se popodne sastati i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << predsednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem.Britanski šef diplomatije u Beograd dolazi iz Prištine gde će se rano ujutro sastati sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem.Hejg će potom razgovarati i sa potpredsednikom kosovske vlade i ministrom lokalne uprave Slobodanom Petrovićem.

Susretom sa kosovskim ministrom inostranih poslova Enverom Hodžajem Hejg će završiti boravak u Prištini, da bi se potom u Beogradu sastao sa najvišim srpskim zvaničnicima.Šef Forin ofisa je već boravio u Berlinu i Sarajevu i posetom Beogradu završava mini turneju uoči koje je na svom tviter nalogu napisao da će u centru pažnje razgovora biti budućnost Evrope i stabilnost Balkana.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hejg nakon Prištine dolazi u Beograd

Izvor: Akter, 25.Okt.2012

Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Vilijam Hejg posetiće danas Srbiju gde će u Beogradu razgovarati sa najvišim srpskim zvaničnicima

Nastavak na Akter...

Nikolić sa Hejgom

Izvor: RTS, 25.Okt.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se u Beogradu sa šefom britanske diplomatije Vilijamom Hejgom. ..Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Vilijam Hejg boravii u poseti Beogradu gde razgovara sa najvišim srpskim zvaničnicima...Šefa britanske diplomatije primio je predsednik Srbije Tomislav...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.