Telekom Srbija dobitnik priznanja Superbrend Srbija

Izvor: Blic, 15.Jun.2016, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom Srbija dobitnik priznanja Superbrend Srbija

U hotelu Metropol Palace u Beogradu održana je svečana dodela Superbrands priznanja za 2015/2016.

Telekom Srbija dobitnik je priznanja Superbrands Srbija, korporativne nagrade za najbolju kompaniju u kategoriji telekomunikacija u Srbiji. Priznanje je u ime kompanije primio Vladan Bojić, direktor Sektora za marketing komunikacije.

Kriterijumi za dobijanje statusa Superbrand Srbija odnose >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se na tri glavne osobine brenda: prepoznatljivost i ugled, dugogodišnju doslednost i pouzdanost i  korporativnu odgovornost, odnosno odgovorno poslovanje. Telekom Srbija dobio je najviše ocene od strane stručnog veća, koje čini 16 istaknutih poslovnih ljudi i stručnjaka iz Srbije.

Nakon dva uspešna projekta 2007. i 2013. godine, Superbrends Srbija 2015/2016. je po treći put omogućio srpskim i inostranim kompanijama, istaknutim projektima i organizacijama u našoj zemlji da još jednom potvrde uspešnost u svojim oblastima i opravdaju ukazano poverenje od strane potrošača i korisnika usluga i šire javnosti.

tu oblast kroz prepoznavanje i utvrđivanje vodećih međunarodnih i lokalnih brendova u svakoj zemlji članici, kojih je sada više od 80 širom sveta. Dobijanjem statusa Superbrands Srbija 2015/2016, kompanija Telekom Srbija se pridružila velikoj, globalnoj Superbrands porodici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.