Promena zvuka: Ivana Peters kao nikad pre!

Izvor: Tracara.com, 12.Dec.2017, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promena zvuka: Ivana Peters kao nikad pre!

Nakon velikog uspeha u bendovima Tap 011 i Negative, Ivana Peters konačno je objavila prvi solo singl, a u ovom izdanju je još uvek nismo čuli. Pevačica, koja ima jedan od najmoćnijih vokala na ovim prostorima, odlučila je da u novoj pesmi kombinuje pop, rnb i elektro zvuke, a singl je producirao atelje Trag, koji radi sa najvećim domaćim zvezdama među kojima su Jelena Karleuša i Ana Nikolić. Ivanin prvi singl prati i sjajan, jednostavan ali efektan video >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << u kome ona izvodi specifičnu koreografiju koja će vam se, sigurni smo, dopasti. Pogledajte ga u nastavku. (Visited 1,122 time, 393 visit today)
Pogledaj vesti o: Tap 011,   Jelena Karleuša

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Na ovo se dugo čekalo: Ivana Peters izbacila svoju prvu solo pesmu (video)

Izvor: Story, 12.Dec.2017

Posle više godina pauze Ivana Peters se vratila na muzičku scenu i to prvi put, u karijeri dugoj 28 godina, u solo izdanju. Iako smo pevačicu mogli da gledamo i čujemo putem malih ekrana u više domaćih emisija pogotovo od kada se priključila muzičkom timu “Veče sa Ivanom Ivanovićem” publika...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.