Izvor: Piplmetar.rs, 05.Maj.2023, 06:30

Odvela decu u nepoznatom pravcu: Tamara Dragičević napustila porodični dom, Benčina pati za mališanima

Rastali se Tamara i Petar Benčina na kratko 
Možda najskladniji glumački par, koji trenutno uživa veliku popularnost, definitivno su Tamara Dragićević i Petar Benčina, koji zrače harizmom i ljubavlju.
Porčitajte Tamara Dragičević i Petar Benčina godinama obmanjuju javnost – Ovo je istina o njihovom braku
Foto: ATA images

Pratioci na mrežama mogu da vide koliko skladan odnos njih dvoje imaju i koliko su posvećeni deci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Staši i Lazaru. Iako su većinu vremena zajedno i uživaju u porodičnim aktivnostima, rastali su se Tamara Dragičević i Petar Benčina.
Pročitajte Tamara Dragičević otkrila veliku tajnu Silvane Armenulić Foto: ATA images

Istina, ovoga puta na kratko, a razlog su privatne i poslovne obaveze.
Iako su nedavno bili na porodičnom odmoru u Rovinju, glumici i deci nije bilo dosta mora, pa su kofere spakovali i otputovali u Crnu Goru, dok je tata ovoga puta morao da izostane iz avanture, zbog obaveza koje su ga vezivale za Beograd.
Pročitajte Poznate lepotice zablistale na prestoničkom događaju – Tamara Dragičević je posebno oduševila (foto) Rajko Ristić

Bajkovite fotografije koje je sa puta objavila Tamara Petar je među prvima lajkovao, otkrivši tako da mu deca i supruga veoma nedostaju.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: Espreso
FOTO: Instagram




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Tamara Dragičević

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.