Zimska služba u Kikindi intervenisala na vreme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2021, 14:27

Zimska služba u Kikindi intervenisala na vreme

Zimska služba u Kikindi intervenisala je, prema oceni nadležnih, na vreme i od jutros oko osam sati na putevima prvog i drugog prioriteta posula oko 50 tona soli i kamenog agregata.

Obuhvaćeno je oko 120 kilometara saobraćajnica od Kikinde do Banatskog Velikog Sela, kao i Banatskog Velikog Sela i Novih Kozaraca.

Intevenisano je i između Novih Kozaraca i Ruskog Sela, kao i od Nakova prema Novim Kozarcima. Tretiran je i put od Kikinde do Banatske Topole, pa sve do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << državnog puta prema Bašaidu, ali i od Bašaida ka Bikaču.

Zimska služba u Kikindi poverena je kompaniji “Graditelj NS”. Nadležni apeluju na vozače da se prilagode uslovima na putu i da budu veoma pažljivi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.