Zaharova: Iza protesta u Beogradu stoji Amerika

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova: Iza protesta u Beogradu stoji Amerika

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije ocenilo je da se mešanje Zapada u unutrašnje stvari zemalja na Balkanu ukorenilo i da iza građanskih protesta u Beogradu stoji Amerika.

"Mi smo obratili pažnju na tekstove u srpskim medijima o učešću američkih diplomata na mitinzima u Beogradu protiv rukovodstva Srbije. Direktni organizatori tih akcija su nevladine organizacije, koje se finansiraju iz inostranstva" rekla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na konferenciji za novinare na Krimu.

O Crnoj Gori i Makedoniji

Prema njenim rečima, praksa "neskrivenog mešanja na Balkanu se ukorenila".

"Mišljenje većine građana se ignoriše. Na primer ulazak Crne Gore u NATO teče uveliko, ali za mišljenje Crnogoraca niko ne pita, mada Crnogorci insistiraju na referendumu. Sve to produbljuje raskol u društvu, a zvanična Podgorica nastavlja da odbija održavanje referenduma", rekla je Zaharova, a prenosi agencija Regnum.

Ona takođe tvrdi da se u Makedoniji priprema obojena revolucija protiv predsednika i vlade.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zaharova: Iza protesta u Beogradu stoji Amerika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2016

Rusko ministarstvo spoljnih poslova ocenilo je danas da se mešanje Zapada u unutrašnje stvari zemalja na Balkanu ukorenilo i da iza građanskih protesta u Beogradu stoji Amerika..."Mi smo obratili pažnju na tekstove u srpskim medijima o učešću američkih diplomata na mitinzima u Beogradu protiv...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.