Zaev: Stavićemo brojčanik za pare koje je ukrala bivša vlast

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaev: Stavićemo brojčanik za pare koje je ukrala bivša vlast

Premijer Makedonije Zoran Zaev najavio je da će uskoro na trijumfalnoj kapiji u centru Skoplja biti postavljen brojčanik koji će pokazivati koliko je u budžet vraćeno novca koji je ukrala prethodna vlast.

"To obećanje koje sam dao dok sam bio u opoziciji biće ispunjeno ovih dana, svakako ako se završe pravno-formalni aspekti. Brojčanik će vrteti kako se donose sudske presude i institucije za finasijske istraga inkasiraju vraćene pare koje su uzete iz budžeta", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je Zaev novinarima.

Sadašnji makedosnki premijer je, dok je bio u opoziciji, optuživao tadašnju vladu VMRO DPMNE na čelu s Nikolom Gruevskim da je za desetak godina na vlasti opljačkala Makedoniju za pet milijardi evra.

Zaev je rekao da u budžetu nema para za brojčanik i da će ga platiti privatno svojim novcem i pokloniti Ministarstvu kulture, njegovoj odgovarajućoj instituciji koja je formalni vlasnik trijumfalne kapije "Porta Makedonija".

"Taj elektronski brojčanik će ostati trajno dobro. Kada se vrate sve pare, vetrovatno će da pokazuje temperaturu, geografsku širinu i dužinu Skoplja i slično...", rekao je uz osmeh premijer Makedonije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Centar Skoplja krasiće brojčanik za vraćene ukradene pare

Izvor: B92, 30.Avg.2018

Skoplje -- Premijer Makedonije Zoran Zaev najavio je da će uskoro na trijumfalnoj kapiji u centru Skoplja biti postavljen brojčanik...Taj brojčanik će pokazivati koliko je u budžet vraćeno novca koji je ukrala prethodna vlast..."To obećanje koje sam dao dok sam bio u opoziciji biće ispunjeno...

Nastavak na B92...

Zaev: Postavićemo brojčanik koji će pokazivati vraćene pare

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2018, 09:58

Makedonski premijer Zoran Zaev je najavio da će u Skoplju uskoro biti postavljen brojčanik koji treba da pokaže koliko će, kako je rekao, ukradenog novca biti vraćeno u budžet Makedonski premijer Zoran Zaev je najavio da će u Skoplju uskoro biti postavljen brojčanik koji...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.