Izvor: Blic, 20.Mar.2024, 19:59

ŽENA HEROJ SPASILA DEVETORO DECE Zapalio se autobus pun ĐAKA: Brzom reakcijom sprečila TRAGEDIJU (FOTO)

Vozač školskog autobusa iz Luizijane proglašen je herojem nakon što je skočila u akciju i pomogla da devetoro dece izađe iz školskog autobusa pre nego što je vozilo zahvatio plamen.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZA SVAKU POHVALU! Žena spasila DEVETORO dece iz autobusa koji se zapalio: Shvatila da nešo nije u redu i sprečila TRAGEDIJU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024

Proglašena je herojem..Vozač školskog autobusa iz Luizijane proglašena je herojem nakon što je skočila u akciju i pomogla da devetoro dece izađe iz školskog autobusa pre nego što je vozilo zahvatio plamen...Vozač autobusa Kia Rusev bila je na putu ka svojoj petoj autobuskoj stanici uobičajenom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.