ZA SVAKU POHVALU! Žena spasila DEVETORO dece iz autobusa koji se zapalio: Shvatila da nešo nije u redu i sprečila TRAGEDIJU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 20:48

ZA SVAKU POHVALU! Žena spasila DEVETORO dece iz autobusa koji se zapalio: Shvatila da nešo nije u redu i sprečila TRAGEDIJU (VIDEO)

Proglašena je herojem
Vozač školskog autobusa iz Luizijane proglašena je herojem nakon što je skočila u akciju i pomogla da devetoro dece izađe iz školskog autobusa pre nego što je vozilo zahvatio plamen.
Vozač autobusa Kia Rusev bila je na putu ka svojoj petoj autobuskoj stanici uobičajenom rutom, ali u jednom trenutku shvatila je da nešto nije u redu i tada je kako kaže, proradio njen "majčinski instinkt".
- Imam dete, pa sam o toj deci razmišljala kao o svom detetu - rekla je Rusev.
Ova 28-godišnjakinja je rekla da je shvatila da nešto nije kako treba kada je školski autobus koji je vozila počeo da gubi struju.
- Autobus je počeo da se ponaša...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.