Izvor: Blic, 27.Feb.2024, 10:17

ZBOG NJEGA SU HTELI DA PUSTE I NAVALJNOG? Ovo je čovek kojeg Putin PO BILO KOJU CENU hoće da izvuče iz zatvora u Nemačkoj, gde ROBIJA zbog hladnokrivnog ubistva

Ime Vadima Krasikova pojavilo se više puta poslednjih nedelja u vezi sa potencijalnim razmenama zarobljenika između Rusije i zapadnih zemalja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KO JE VADIM KRASIKOV? Putin se snažno zalaže da ga izvuče iz zatvora, neki kažu RUSKI PATRIOTA drugi plaćeni UBICA, šta je istina?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024

Sve što niste znali o Vadimu Krasikovu..Ime Vadima Krasikova poslednjih dana pominje se više nego ikada...Marija Pevčik, desna ruka preminulog vođe ruske opozicije Alekseja Navaljnog, otkrila je da je samo dan pre njegove smrti navodno postignut dogovor o razmeni zatvorenika sa Nemačkom...U jednom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.