Izvor: Blic, 19.Avg.2023, 20:34

Veru je pre tri godine dečko satima krvnički mučio, a potom ubio: Njena majka je pre devet meseci dobila dve slike od kojih joj je pozlilo

Ubistvo Vere Pehteleve 2020. godine, koju je ubio njen bivši dečko, bilo je toliko jezivo da je čak i u Rusiji, gde se nasilje nad ženama često zanemaruje, izazvalo negodovanje medija. Vladislav Kanjus je satima mučio devojku pre nego što je umrla, a komšije su u više navrata zvale policiju da prijave užasavajuće vriske koji su dopirali iz susednog stana. Međutim, policija se nije pojavila, a tokom suđenja je utvrđeno da je na Verinom telu bilo 111 povreda.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.