Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2023, 22:33

Veliko srce Luke Dončića: Plaća troškove sahrane ubijenih u masakru u beogradskoj osnovnoj školi

Košarkaš Dalasa i slovenački reprezentativac Luka Dončić platiće sahrane ubijenih u masakru u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", prenosi "I-Es-Pi-En".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luka Dončić plaća sahranu djece i čuvara ubijenih u školi

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2023

Luka Dončić, slovenački košarkaš koji nosi dres Dalas Maveriksa, najavio je da će platiti sahranu tragično nastradalim osobama u masakru koji se dogodio u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Veliko srce Luke Dončića: Plaća sahranu za sve ubijene u školi na Vračaru

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Maj.2023, 12:16

As Dalasa pokazao veliko srce Luka Dončić je još jednom pokazao veliko srce! Odlučio je da plati sve troškove za sahranu i sve što bude potrebno za žrtve masakra u OŠ Vladislav Ribnikar na Vračaru. Takođe, Dončić je platiti i sve što je potrebno za savetovanje i pomoć svima koji su prošli...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.