Grad Beograd će snositi troškove sahrana ubijenih u masakru na Vračaru: Hvala porodici Dončić

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 14:19

Grad Beograd će snositi troškove sahrana ubijenih u masakru na Vračaru: "Hvala porodici Dončić"

Grad Beograd saopštio je danas da će on finansirati sahrane ubijenih u masakru u školi na Vračaru, iako je to najpre želeo da uradi košarkaš Luka Dončić.

"Grad Beograd zahvaljuje porodici Luke Dončića na izrazima saučešća i javno izrečenoj želji da snosi troškove sahrane poginulih đaka OŠ Vladislav Ribnikar", navodi se u saopštenju Grada.

Kako dodaju, Grad Beograd je, od momenta kada je gradonačelnik najavio svaku vrstu pomoći porodicama stradalih, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u komunikaciji sa njima i jedna od prvih stvari koja je dogovorena jesu pokrivanje svih troškova i organizacije sahrana, kao i da nadležne službe već pripremaju organizacione detalje u vezi sa sahranom.

"Naravno, kako smo i najavili, porodice stradalih će dobiti i druge vidove pomoći od svog grada, a ovo je samo prva u nizu", izjavio je predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević.

Istovremeno, Grad Beograd zahvaljuje svim ljudima dobre volje, pojedincima i ustanovama iz Srbije i čitavog regiona, koji su uputili izraze iskrenog saučešća na adresu Skupštine Grada Beograda.

"Molimo sve dobrotvore koji su iskazali želju da pomognu, da usmere svoje donacije ka humanitarnim ustanovama u sistemu socijalne zaštite Grada Beograda. O svim daljim aktivnostima rukovodstvo Grada Beograda obaveštavaće građane redovno", naveo je Nikola Nikodijević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nikodijević: Grad preuzeo troškove i organizaciju sahrana stradalih u školi Vladislav Ribnikar

Izvor: Danas, 05.Maj.2023

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević saopštio je danas da je grad preuzeo pokrivanje troškova i organizaciju sahrane stradalih u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", preneo je Beoinfo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.