Izvor: Blic, 10.Jun.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika Britanija: Vaspitačica optužena zbog pedofilije

Vaspitačica iz Velike Britanije optužena je zbog seksualnog napada i distribuiranja nepristojnih slika dece, preneo je BBC.

Vanesa Džordž (39) iz Plimuta uhapšena je u svojoj kući, a policija ispituje druge zaposlene u obdaništu "Litl Teds", kao i roditelje dece. Britanska policija je saopštila da je oko 100 ljudi učestvovalo na zajedničkom sastanku policije, lokalnog veća za brigu o deci i roditelja čija su deca boravila u vrtiću.

U vezi sa istragom uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je i neimenovani 38-godišnji muškarac iz Litlboroua, pod optužbom posedovanja i distribuiranja nepristojnih slika.

"Litl Teds" je zatvoren, saopšteno je, a na slučaju radi oko 40 policijaca, uključujući istražioce "internet zločina".

Policija je dodala da su u operaciju uključeni i specijalisti za brigu o deci.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.