VELIKA TRAGEDIJA: Porodica izgubila dva člana u nestalom avionu, a sad još dva

Izvor: Press, 18.Jul.2014, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA TRAGEDIJA: Porodica izgubila dva člana u nestalom avionu, a sad još dva

Ajrin i Džordž Berouz iz Bileole u Kvinslendu još uvek su oplakivali sina Rodnija i njegovu suprugu Meri nakon što je njihov avion nestao bez traga u južnom Indijskom okeanu u martu, kada ih je zadesila još jedna tragedija. 
Njihova unuka Mari Risk i njen suprug Albert poginuli su kada je u Ukrajini oboren avion kompanije "Malezija erlajns" MH17.
Oni su putovali sa svog odmora u Evropi nazad kući kada je avion oboren iznad Ukrajine.

 
Svetski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pokušavaju da utvrde ko stoji iza snimka koji su objavili ukrajinski obaveštajci, a na kom se može čuti komunikacija dvojice proruskih separatista pod nadimcima "Major" i "Grk".
Boing 777-200 malezijske kompanije "Malezija erlajnz", koji je leteo od Amsterdana do Kuala Lumpura i srušio se iznad istočne Ukrajine kod sela Čornuhin, u oblasti Luganska, 80 kilometara severozapadno od Donjecka, najverovatnije je pogođen raketom zemlja-vazduh. Svih 298 putnika i članova posade su poginuli.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.