Rojters: Putnički avion pao na granici Ukrajine i Rusije

Izvor: Blic, 17.Jul.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rojters: Putnički avion pao na granici Ukrajine i Rusije

Malezijski putnički avion "boing 777" srušio se danas u Ukrajini, kod granice s Rusijom, preneo je Rojters,.

#BREAKING: Malaysian passenger airliner crashes in Ukraine near Russian border: Interfax cites aviation industry source

— Reuters Top News (@Reuters) July 17, 2014

O padu aviona javila je ruska agencija Interfaks, pozivajući se na izvore iz vazduhoplovne industrije. Rojters nije odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogao da potvrdi ovu informaciju.

U malezijskom avionu nalazilo se 259 ljudi. Navodi se da je "boing" bio na letu od Amsterdama do Kuala Lumpura, preneo je Interfaks.

Malezijski avioprevoznik potvrdio je da se dogodila nesreća i uskoro se očekuje zvanično saopštenje.

Mediji podsećaju da se današnja nesreća dogodila svega nekoliko meseci nakon što je let MH370 "Malezija erlajnsa" nestao 8. marta. Ovaj avion još nije pronađen.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA NESREĆA: Putnički avion pao na granici Ukrajine i Rusije

Izvor: NaDlanu.com, 17.Jul.2014

Malezijski putnički avion "boing 777" srušio se danas u Ukrajini, kod granice s Rusijom, preneo je Rojters...O padu aviona javila je ruska agencija Interfaks, pozivajući se na izvore iz vazduhoplovne industrije. Rojters nije odmah mogao da potvrdi ovu informaciju...U malezijskom avionu nalazilo se...

Nastavak na NaDlanu.com...

Malezijski "boing 777" oboren raketom na granici Ukrajine i Rusije, više od 250 mrtvih

Izvor: Blic, 17.Jul.2014

Malezijski putnički avion "boing 777" oboren je danas kod Toreza, blizu Šakterska u Ukrajini, kod granice s Rusijom, u području gde se vode borbe između ruskih separatista i ukrajinske vojske. Savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Anton Gerašenko izjvaio je da je avion oboren raketom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.