Učiteljici 15 godina zatvora zbog seksa sa učenikom

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učiteljici 15 godina zatvora zbog seksa sa učenikom

Nastavnica Ketrin Ronk osuđena je u SAD na deceniju i po zatvora zbog seksa sa petnaestgodišnjim učenikom.

Ketrin Ronk (30), bivša nastavnica španskog u katoličkoj školi u Mičigenu, priznala je krivicu za seks sa učenikom i presuđeno joj je da zbog tog greha mora da provede narednih 15 godina u zatvoru.

Nastavnica se srednje škole Biskup Foli u Medison Hajtsu, na severu Detroita, se na suđenju suočila sa pet optužbi za seksualnu zloupotrebu, ali se nagodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prošlog meseca za blažu kaznu.

Umesto potencijalne kazne doživotnog zatvora, pristala je na petnaestogodišnji zatvor, uz mogućnost uslovne slobode posle pet i po godina, javlja Hafington post.

Policija je ispitivala Ronk u maju prošle godine, po prijavi roditelja jednog učenika., a ona je odmah otpuštena.

Policija je pronašla da je Ronk imala seks sa učenikom u više učionica u školi, u vreme i posle nastave, kao i u njenim kolima. Optužena je da je učenika snabdevala i alkoholom.

Sudija Nensi Grant je osuđenoj uzela za zlo pisma podrške od rođaka i prijatelja u kojima se ne spominje žrtva, gde se ona prikazuje kao žrtva.

- Jeste da još postoje dupli satandardi kod seksualnih prestupa kada su u pitanju devojčice i dečaci. Za muškog nastavnika sa učenicom bi tražili da se obesi, ali i ovako 'petnaest godina je petnaest godina', i on je još dečak - kaže sudija.

Ronk još mora da se izbori i u suđenju za silovanje i seksualnu zloupotrebu dece u sudu u Makombu,

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.