Ubiješ se malo: OBrajen ismejao samoubistvo Slobodana Praljka

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ubiješ se malo": O'Brajen ismejao samoubistvo Slobodana Praljka

Američki komičar Konan O'Brajen dotakao se slučaja samoubistva ratnog zločinca Slobodana Praljka i od cele situacije napravio skeč za svoj šou.

- Bivši hrvatski general, vrlo loš lik koji je bio osuđen za ratne zločine, progutao je otrov za vreme suđenja u Hagu. Radije je odabrao da se ubije, nego da odleži zatvorsku kaznu. To je bio njegov način da se izvuče iz situacije - rekao je O'Brajen, nakon čega se javio njegov kamerman dodavši da to ipak i nije tako čudno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Kamerman Toni je rekao da smo svi u jednom trenutku "popili otrov" kako bismo se izvukli iz određenih sitacija i da je ključ "uzeti tek toliko otrova da se ubijete samo malo".

- Trik je imati pravi otrov, a moj izbor je gutljaj cijanida. On me ubije malo svaki put kada mi to zatreba - rekao je Toni, nakon čega slede scene u kojima kamerman izvršava samoubistvo kako bi izbegao stvari koje ne voli.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

VIDEO: Konan O'Brajan o samoubistvu Slobodana Praljka

Izvor: Radio 021, 02.Dec.2017

Američki komičar Konan O'Brajan dotakao se slučaja samoubistva ratnog zločinca Slobodana Praljka i od cele situacije napravio skeč za svoj šou..."Bivši hrvatski general, izuzetno loš tip koji je bio osuđen za ratne zločine, progutao je otrov za vreme suđenja u Hagu. Odlučio je da se ubije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.