VIDEO: Konan OBrajan o samoubistvu Slobodana Praljka

Izvor: Radio 021, 02.Dec.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Konan O'Brajan o samoubistvu Slobodana Praljka

Američki komičar Konan O'Brajan dotakao se slučaja samoubistva ratnog zločinca Slobodana Praljka i od cele situacije napravio skeč za svoj šou.

"Bivši hrvatski general, izuzetno loš tip koji je bio osuđen za ratne zločine, progutao je otrov za vreme suđenja u Hagu. Odlučio je da se ubije nego da odleži zatvorsku kaznu. To je bio njegov način da se izvuče iz situacije", rekao je O'Brajan nakon čega se javio njegov kamerman dodavši da to ipak i nije tako čudno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Kamerman Toni je kazao da smo svi u jednom trenutku "popili otrov" kako bi se izvukli iz određenih situacija te da je ključ "uzeti tek toliko otrova da se ubiješ samo malo".

"Trik je imati pravi otrov, a moj izbor je 'Mendelson's Cyanide Sips' (gutljaj cijanida). On me ubije malo svaki put kada mi to zatreba", rekao je Toni nakon čega slede scene u kojima kamerman izvršava samoubistvo kako bi izbegao stvari koje ne voli.



Autor: Klix.ba

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.