Izvor: Blic, 29.Maj.2017, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U BRITANIJI Tigar ubio čuvarku zoološkog vrta

Tigar u zoološkom vrtu u Hamertonu, na jugoistoku Engleske, ubio je čuvarku tog parka kada je ušao u ograđeni prostor u kojem se ona nalazila, saopštila je danas britanska policija.

FOX NEWS: Hamerton Zoo Park: Zookeeper killed by tiger in enclosure in UK https://t.co/fTgeIG7eeI pic.twitter.com/F8dhT4xE7T

Oglasio se i zoološki park Hamerton koji je na svom nalogu na Fejsbuku ocenio da izgleda da je reč o "bizarnoj nesreći" i naglasio da je istraga u toku, preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je AFP.

Posetioci su evakuisani kada je došlo do incidenta u zoološkom vrtu, koji je udaljen oko 130 kilometara od Londona,

Očekuje se da će zbog dalje istrage zoološki vrt sutra biti zatvoren, navodi AP.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tigar ubio čuvarku britanskog zoološkog vrta

Izvor: RTS, 29.Maj.2017

. Tigar u zoološkom vrtu u Hamertonu, na jugoistoku Engleske, ubio je čuvarku tog parka kada je ušao u ograđeni prostor u kojem se ona nalazila, saopštila je britanska policija.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.