UBISTVO BUGARSKE NOVINARKE: Priveden Rumun osumnjičen za zločin

Izvor: Večernje novosti, 09.Okt.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO BUGARSKE NOVINARKE: Priveden Rumun osumnjičen za zločin

Bugarska policija privela je osumnjičenog u vezi sa ubistvom novinarke Viktorije Marinove, javila je danas agencija Rojters, pozivajući se na izvore iz vlade bliske istrazi Bugarska policija privela je osumnjičenog u vezi sa ubistvom novinarke Viktorije Marinove, javila je danas agencija Rojters, pozivajući se na izvore iz vlade bliske istrazi. "Možemo da kažemo da je osumnjičeni priveden", rekao je izvor, ne želeći da iznosi detalje. Portparol bugarskog Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << unutrašnjih poslova nije želeo ni da potvrdi, niti da demantuje ovu informaciju, navodeći da će se ministarstvo kasnije u toku dana oglasiti saopštenjem.PROČITAJTE JOŠ: BUGARSKU POTRESA ZLOČIN: Silovana i ubijena bugarska istraživačka novinarka Istovremeno, Bugarski nacionalni radio javlja da je državljanin Rumunije uhapšen u vezi sa ovim teškim zločinom. Bugarska istraživačka novinarka Viktorija Marinova (30) je brutalno pretučena, silovana i zadavljena u subotu u gradu Ruse na severu Bugarske, a njeno telo pronađeno je u parku u blizini reke.PROČITAJTE JOŠ: Podignuta optužnica za ubistvo Kucijaka i njegove verenice Marinova je bila novinarka i urednica na bugarskoj televiziji TVN i izveštavala o istrazi o navodnoj korupciji povezanoj sa fondovima Evropske unije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISTRAGA BRUTALNOG UBISTVA "Najbolji istražitelji na slučaju ubijene novinarke"

Izvor: Blic, 09.Okt.2018

Ministar unutrašnjih poslova Bugarske Mladen Marinov izjavio je danas da će najbolji istražitelji raditi na rešavanju slučaja brutalno ubijene novinarke Viktorije Marinove.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.