U eksploziji u Pakistanu 12 mrtvih i 50 povređenih

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji u Pakistanu 12 mrtvih i 50 povređenih

Najmanje 12 osoba je poginulo i 50 je povređeno u eksploziji bombe na pijaci na severu Pakistana, nekoliko sati posle napada na kineski konzulat u Karačiju Najmanje 12 osoba je poginulo i 50 je povređeno u eksploziji bombe na pijaci na severu Pakistana, nekoliko sati posle napada na kineski konzulat u Karačiju, drugom gradu po veličini na jugozapadu zemlje, javila je agencija AP. Eksplozija se dogodila u gradu Kalaja u blizini granice s Avganistanom. Lokalne vlasti saopštile >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su da su žrtve pretežno šiitski muslimani i da se strahuje da bi broj stradalih mogao da bude veći jer su mnogi povređeni u teškom stanju.PROČITAJTE JOŠ: Sedmoro poginulo u eksplozija bombe u Pakistanu Nekoliko sati ranije, u Karačiju su stradala dva policijaca koja su sprečila napad naoružanih muškaraca na kineski konzulat, prenela je agencija Frans pres. Odgovornost za taj napad je preuzeo separatistički pokret Oslobodilačka vojska Beludžistana, nestabilne provincije na jugozapadu Pakistana.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U Pakistanu 35 mrtvih u eksploziji na pijaci

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Nov.2018

Najmanje 35 osoba je poginulo i nekoliko desetina je povređeno u eksploziji bombe na pijaci na severu Pakistana, nekoliko sati posle napada na kineski konzulat u Karačiju, drugom gradu po veličini na jugozapadu zemlje, saopštile su pakistanske vlasti novi bilans žrtava, javila je agencija AP...U...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.