Tvorac puške kalašnjikov na reanimaciji u bolnici

Izvor: Press, 18.Nov.2013, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvorac puške "kalašnjikov" na reanimaciji u bolnici

Kalašnjikov se nalazi na odeljenju reanimacije u Udmurtskom kliničko-dijagnostičkom centru, potvrdio je republički ministar zdravlja Vladimir Muzilo, navodi informacioni portal Lenta.ru. 

Kalašnjikov je odvezen u bolnicu u nedelju, jer mu se zdravlje pogoršalo, a sada se obavljaju sve neophodne analize, navodi agencija.

U poslednjih nekoliko meseci Kalašnjikov je zadržavan u bolnici nekoliko puta. 

U junu su mu lekari u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Moskvi ugradili kardiostimulator, a najpoznariji ruski konstruktor oružja vratio se u Iževsk početkom septembra.

Mihail Kalašnjikov "otac jurišnog automata" AK-47 napunio je 10. novembra 94 godine.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRITIČNO: Kalašnjikov primljen u bolnicu!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Nov.2013

Mihail Kalašnjikov (94), izumitelj najprodavanijeg jurišnog automata, odvezen je u bolnicu zbog zdravstvenog stanja koje se pogoršava u poslednjih par meseci

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.