Tužilaštvo Crne Gore podiglo optužnicu protiv Nebojše Medojevića

Izvor: Vostok.rs, 15.Nov.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo Crne Gore podiglo optužnicu protiv Nebojše Medojevića

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore podiglo je u utorak optužnicu protiv lidera Pokreta za promjene, člana opozicione koalicije Demokratski front, Nebojše Medojevića, i još deset osoba, kojima se stavlja na teret pranje novca i stvaranje kriminalne organizacije, saopšteno je iz tužilaštva.

Tužilaštvo je saopštilo da je optužnica, kojom se Medojević i ostale tereti za "stvaranje kriminalne organizacije" i "produženog krivičnog djela pranja novca", dostavljena Višem sudu u Podgorici, te da će ročište radi ispitivanja i ocena zakonitosti i opravdanosti biti zakazano "u zakonskom roku".

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.